Fiorentina - Catania, scor 3-0. Mutu a înscris două goluri în trei minute - VIDEO

Atacantul Adrian Mutu a marcat primele goluri după ce a fost reprimit în lotul echipei AC Fiorentina, în partida de duminică, pe teren propriu, în faţa formaţiei Catania, în etapa a XXVIII-a a campionatului Italiei.

66 afișări
Imaginea articolului Fiorentina - Catania, scor 3-0. Mutu a înscris două goluri în trei minute - VIDEO

Fiorentina - Catania, scor 3-0. Mutu a înscris două goluri în trei minute (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mutu a înscris singurele goluri ale primei reprize, în minutele 21 şi 24.

La pauză, în drum spre vestiere, Mutu a declarat pentru postul de televiziune Sky că a făcut ce i-a cerut antrenorul Sinisa Mihajlovici. "Am răspuns pe teren cererilor pe care mi le-a făcut Mihajlovici toată săptămâna", a spus Mutu.

Atacantul Adrian Mutu a declarat, duminică, la postul de televizune Sky, că îşi dedică lui şi suporterilor Fiorentinei cele două goluri marcate în partida de duminică, de pe teren propriu, cu formaţia Catania, scor 3-0, din etapa a XXVIII-a a campionatului Italiei, informează site-ul violanews.com.

"M-am întors uşor-uşor. Fizic nu sunt încă la sută la sută, dar sper să ajung în următoarele partide. Din acest moment mai sunt nouă partide până la finalul sezonului şi trebuie să progresăm. Nu vreau să vorbesc despre un loc de cupe europene, deoarece ar putea să ne poarte ghinion. Va trebui să luăm fiecare meci în parte şi vom vedea la final unde am ajuns. Golurile de astăzi mi le dedic mie şi suporterilor Fiorentinei", a spus Mutu.

Mutu a fost scos din lotul Fiorentinei după ce jucătorul a refuzat să se antreneze pentru că nu este lăsat să plece gratis la un alt club din Italia. El dorea să se transfere la Cesena, oficialii acestei grupări ajungând la o înţelegere cu foştii impresari ai jucătorului, fraţii Ioan şi Victor Becali, pentru achiziţionarea românului din postura de fotbalist liber de contract.

Ulterior, Mutu a renunţat la colaborarea cu Ioan Becali şi a susţinut o conferinţă de presă în care şi-a cerut scuze pentru problemele create oficialilor Fiorentinei.

Atacantul Adrian Mutu a revenit pe teren la Fiorentina, el intrând în minutul 79 al meciului cu Parma, din deplasare, din etapa a XXIV-a a campionatului Italiei. Adrian Mutu a revenit pe teren la o lună după ce Fiorentina îl exclusese din lot, din motive de disciplină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici