FK Aktobe va fi susţinută de 15 suporteri la meciul cu Steaua de pe Arena Naţională

Formaţia FK Aktobe va fi susţinută din tribune de 15 suporteri la meciul cu Steaua de pe Arena Naţională, fanii ajungând, marţi, la Bucureşti, împreună cu lotul echipei din Kazahstan.

176 afișări
Imaginea articolului FK Aktobe va fi susţinută de 15 suporteri la meciul cu Steaua de pe Arena Naţională

FK Aktobe va fi susţinută de 15 suporteri la meciul cu Steaua de pe Arena Naţională (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Delegaţia adversarei Stelei, în afara suporterilor, numără 42 de persoane, dintre care 22 de jucători. Echipa a fost cazată la Hotel Athenee Palace Hilton, iar în această seară, de la ora 19.00, va efectua antrenamentul oficial pe Arena Naţională.

Delegaţia echipei FK Aktobe va părăsi România, în noaptea de miercuri spre joi, după disputarea partidei, de pe Aeroportul Henri Coandă.

Echipa Steaua întâlneşte, miercuri, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, formaţia Aktobe, într-o partidă contând pentru manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Partida tur, disputată în Kazahstan, s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici