Flacăra olimpică a fost stinsă de un grup de protestatari, la Rio de Janeiro - VIDEO

Torţa olimpică a fost stinsă joi, la Rio de Janeiro, din cauza protestetelor profesorilor ce au avut loc în timpul unui marş al simbolului de la Jocurile Olimpice, informează The Guardian.

5630 afișări
Imaginea articolului Flacăra olimpică a fost stinsă de un grup de protestatari, la Rio de Janeiro - VIDEO

Flacăra olimpică a fost stinsă de un grup de protestatari, la Rio de Janeiro - VIDEO (Imagine Silviu Matei / Mediafax Foto)

Un grup de profesori care protestează zilele acestea pentru salarii mai mari a stins, după mai multe încercări, flacăra olimpică. Protestatarii au distrus de asemenea mai multe automobile, iar autorităţile din Brazilia au răspuns cu gaze lacrimogene şi spray paralizant.

În ciuda neplăcerilor, unul dintre purtătorii de cuvânt ai Jocurilor Olimpice a încercat să minimalizeze problema.

"Torţa se stinge adesea şi este reaprinsă. Flacăra nu se stinge niciodată", a declarat Philip Wilkinson, purtător de cuvânt al Jocurilor Olimpice.

Flacăra olimpică a fost aprinsă în Grecia, cu 3 luni şi jumătate înainte de Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, programate în perioada 5-21 august. După ce a parcurs aproximativ 300 de localităţi din Brazilia, flacăra olimpică se află în prezent la Rio de Janeiro, destinaţia finală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici