Flavius Koczi, locul 6 în finală la sol, la CM de la Tokyo

Gimnastul Flavius Koczi s-a clasat, sâmbătă, pe locul 6, în finală la sol, la Campionatul Mondial de la Tokyo.

139 afișări
Imaginea articolului Flavius Koczi, locul 6 în finală la sol, la CM de la Tokyo

Flavius Koczi, locul 6 în finală la sol, la CM de la Tokyo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Flavius Koczi a fost notat cu 15.333, nereuşind să urce pe podium la ultima apariţie la Campionatul Mondial. Koczi a ocupat locul 6, la egalitate cu chilianul Gonzales Sepulveda.

Titlul mondial a revenit japonezului Kohei Uchimura (15.633), urmat pe podium de chinezul Kai Zou (15.500) şi de brazilianul Diego Hypolito (15.466), la egalitate cu israelianul Alexander Shatilov (15.466)

În finală nu a luat startul Marian Drăgulescu, el neputând fi recuperat integral, după accidentarea suferită în calificări.

În concursul pe echipe, gimnaştii români s-au clasat pe locul 8, iar în finalele pe aparate va mai evoluea Marius Berbecaru la paralele. Marian Drăgulescu este calificat şi la sărituri, dar oficial nu a fost anunţat dacă va lua startul în finala de duminică.

Indiferent de rezultatele finale ale delegaţiei masculine a României, cea mai mare performanţă obţinută la CM de la Tokyo este calificarea la Jocurile Olimpice din 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici