Florescu: Am pierdut numai din vina noastră, trebuie să reclădim din temelii echipa

Patronul Rulmentului Braşov, Teodor Florescu, a declarat, sâmbătă seară, după ratarea calificării în finala Cupei EHF, că formaţia braşoveană trebuie reclădită din temelii şi că sunt jucătoare care nu şi-au demonstrat valoarea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Am pierdut numai din vina noastră, pentru că am jucat slab şi acolo şi aici. Pe parcurs nu ştiu ce s-a întâmplat, trebuie să reclădim din temelii această echipă. Se vede clar că vedetele sunt vedete, jucătoarele jucătoare. Nu ajunge să ai valoare, trebuie să şi demonstrezi. E clar că o să renunţăm la câteva jucătoare. Sunt fete care nu şi-au demonstrat valoarea pentru care au fost aduse şi din acest motiv sunt foarte dezamăgit. De acum înainte ne vom gândi la jucătoare cu contrate mai mici, dar care să-şi facă treaba aşa cum trebuie în teren. De asemenea, vom renegocia contractele cu toate jucătoarele. La Braşov avem contracte de Liga Campionilor, dar nu am reuşit niciun obiectiv propus. Barbosa are unul dintre cele mai mari contracte. Barbosa este sub contract cu noi şi aşa va rămâne", a declarat Florescu.

Antrenorul Herbert Muller a declarat că "este mare păcat" că Rulmentul a ratat calificarea: "Era clar că va fi foarte greu. La sfârşit a fost la noroc şi e mare păcat că nu am reuşit să câştigăm. Antrenorul lor a pus sub presiune arbitrii pe finalul primei reprize dar şi la pauză, iar în a doua repriză nu au mai avut curaj să fluiere. Din păcate noi am început foarte meciul şi tot ce trebuia să facem, era să ne menţinem avantajul de cinci goluri luat la începutul partidei şi să-l păstrăm".

Echipa de handbal feminin Rulmentul Braşov a ratat calificarea în finala Cupei EHF, după ce a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 28-27 (13-14), de formaţia spaniolă Itxako Estella.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici