Florin Gardoş, aproape de a semna cu Southampton, unde este dorit de antrenorul Ronald Koeman

Antrenorul echipei Southampton, Ronald Koeman, a declarat, vineri, că este interesat de un transfer al fundaşului stelist Florin Gardoş, informează ITV.

102 afișări
Imaginea articolului Florin Gardoş, aproape de a semna cu Southampton, unde este dorit de antrenorul Ronald Koeman

Florin Gardos (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Suntem interesaţi de Gardoş, dar până în prezent nu mi s-a spus dacă este semnat sau făcut, dar suntem interesaţi, este adevărat. Suntem interesaţi şi de Rojo (n.r. - fundaşul Marcos Rojo de la Sporting Lisabona), dar transferul său este o întrebare pentru preşedinte şi pentru directorul executiv. Aceşti doi jucători sunt pe lista noastră", a declarat Koeman.

Southampton a pierdut şase fotbalişti în această vară, iar antrenorul Koeman are nevoie de întăriri înaintea debutului sezonului, programat în 17 august, cu Liverpool.

TITLURILE ZILEI

Fost jucător la Concordia Chiajna, Florina Gardoş, 25 de ani, este la Steaua din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici