Florin Mergea a acces în finala de dublu la Hamburg

Perechea Florin Mergea/Marin Draganja (România/Craoţia) s-a calificat, sâmbătă, în finala probei de dublu din cadrul turneului de la Hamburg, dotat cu premii în valoare totală de 1,3 milioane de euro.

98 afișări
Imaginea articolului Florin Mergea a acces în finala de dublu la Hamburg

Florin Mergea (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

Mergea şi Draganja au învins în semifinale, cu scorul de 6-1, 6-3, în 58 de minute, cuplul Jamie Murray/John Peers (Marea Britanie/Australia), cap de serie numărul 4.

În ultimul act al probei de dublu, Florin Mergea şi Marin Draganja vor întâlni perechea Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia), cap de serie numărul 1.

Calificarea în finală este recompensată cu un premiu de 38.340 de euro şi cu 300 de puncte ATP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici