Florin Mergea şi Rohan Bopanna debutează cu fraţii Bryan, duminică, la Turneul Campionilor

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India) debutează, duminică, în grupa A la Turneul Campionilor de la Londra, urmând ca în primul meci să întâlnească echipa fraţilor gemeni americani Bob şi Mike Bryan, au anunţat organizatorii competiţiei londoneze.

162 afișări
Imaginea articolului Florin Mergea şi Rohan Bopanna debutează cu fraţii Bryan, duminică, la Turneul Campionilor

Florin Mergea şi Rohan Bopanna debutează cu fraţii Bryan, duminică, la Turneul Campionilor

Meciul va avea loc, duminică, de la ora 18.00, fiind urmată de întâlnirea de simplu dintre Roger Federer şi Tomas Berdych.

Ziua de duminică de la Turneul Campionilor va fi deschisă, la ora 12.00, de meciul de dublu dintre Jamie Murray/John Peers (Marea Britanie/Australia) şi Simone Bolelli/Fabio Fognini (Italia).

După meciul de dublu, dar nu mai devreme de ora 14.00, va avea loc partida de simplu dintre Novak Djokovici şi Kei Nishikori.

În acest an, Turneul Campionilor împlineşte 45 de ani de la înfiinţare, prima ediţia având loc la Tokyo, în 1970.

Competiţia de la Londra va avea loc în perioada 15-22 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici