Florin Prunea, ales reprezentantul cluburilor din Liga I în locul ui Horoba în CeX al FRF

Membrii Adunării Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) l-au ales pe preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, ca reprezentant al cluburilor din Liga I în Comitetul Executiv al FRF, în locul lui Ioan Horoba, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul ligii.

160 afișări
Imaginea articolului Florin Prunea, ales reprezentantul cluburilor din Liga I în locul ui Horoba în CeX al FRF

Florin Prunea, ales reprezentantul cluburilor din Liga I în locul ui Horoba în CeX al FRF (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Ioan Horoba nu mai putea face parte din Comitetul Executiv deoarece gruparea pe o reprezenta, Gaz Metan Mediaş, a retrogradat în liga secundă la finalul sezonului trecut.

Celălalt reprezentant al cluburilor din Liga I în Comitetul Executiv al FRF este preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici