Florin Prunea: Suntem aproape de un acord cu Andrei Cristea

Preşedintele executiv al clubului CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat, marţi, că speră ca în această săptămână să perfecteze contractul cu atacantul Andrei Cristea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

138 afișări
Imaginea articolului Florin Prunea: Suntem aproape de un acord cu Andrei Cristea

Florin Prunea (Foto: Liviu Chirca / Mediafax Foto)

"Suntem aproape de un acord cu Andrei Cristea. Până vineri, sperăm ca el să-şi încheie conturile cu Salernitana şi să-l legitimăm. Am purtat câteva discuţii cu jucătorul şi, în mare, cererea e aproape de ofertă. Până nu semnăm însă, nu putem fi siguri de nimic", a spus Prunea.

Oficialul formaţiei ieşene a mai precizat că îşi mai doreşte aducerea unui fundaş: "În urma discuţiilor purtate cu antrenorul Nicolo Napoli am ajuns la concluzia că mai avem nevoie de un fundaş central de picior stâng. Avem mai multe variante, între care şi un brazilian. Sper să reuşim să perfectăm şi acest transfer tot săptămâna aceasta".

Andrei Cristea, în vârstă 31 de ani, a mai evoluat în cariera sa la formaţiile FCM Bacău, Steaua Bucureşti, Politehnica Timişoara, Politehnica Iaşi, Dinamo Bucureşti, Karlsruhe SC, FC Braşov, FK Qabala, iar din luna februarie a jucat la Salernitana.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici