Florin Prunea: Suporterii au dreptate, sunt oameni civilizaţi, nu sunt nişte vagabonzi

Viitorul a învins, luni, pe teren propriu, pe Dinamo, scor 5-0, în ultima partidă a etapei I a Ligii 1. Enervaţi de umilinţa din teren, fanii dinamoviştilor au răbufnit.

615 afișări
Imaginea articolului Florin Prunea: Suporterii au dreptate, sunt oameni civilizaţi, nu sunt nişte vagabonzi

Florin Prunea: Suporterii au dreptate, sunt oameni civilizaţi, nu sunt nişte vagabonzi

Suporterii l-au înjurat pe patronul Ionuţ Negoiţă şi pe antrenorul Eurgen Neagoe după numai 25 de minute de joc, i-au cerut demisia tehnicianului, iar după golul de 3-0 al echipei lui Hagi, din minutul 66, mai mulţi suporteri ai "câinilor" au intrat pe teren, dar forţele de ordine au intervenit şi i-au evacuat de pe suprafaţa de joc. Partida a fost reluată după 20 de minute, după ce galeria dinamovistă a fost evacuată. A mai rămas totuşi o mică parte dintre ultraşi, iar unul dintre ei a intrat pe gazon pentru a-l apostrofa pe Neagoe, dar a fost scos repede de pe teren şi meciul a continuat până la fluierul final al arbitrului Marcel Bîrsan.

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a încercat să-i calmeze pe suporteri, mergând în sectorul lor, în timpul meciului, pentru a sta de vorbă cu aceştia. La final, Prunea le-a luat apărare şi a spus că sunt îndreptăţiţi să fie nemulţumiţi.

"Aş vrea să mă refer la meciul din teren. E un coşmar pentru noi. Trebuie să realizăm că Dinamo înseamnă şi suporteri. Oamenii au dreptate, sunt oameni civilizaţi, care au afaceri, nu sunt nişte vagabonzi, sunt oameni care au familii acasă, au copii, oameni care cheltuie milioane în fiecare săptămână şi trebuie să-i respectăm. Ne pare rău pentru ce s-a întâmplat şi îmi cer scuze în numele tuturor. Din punctul meu de vedere, au fost civilizaţi, am stat de vorbă cu ei, s-au evacuat în linişte şi au plecat acasă", a declarat Prunea, la Look Sport.

"Noi suntem vinovaţi. Ne aşteaptă un meci greu cu Craiova. Trebuie să fim aproape de băieţi, de antrenori. E inadmisibil modul în care ne-am comportat. Nu aş vrea să mai existe o seară ca asta. E greu de vorbit după un meci ca ăsta. Erau toţi cu capul plecat. Vom avea multe discuţii zilele astea. Poate ne trezim şi ne dăm seama ce înseamnă cu adevărat Dinamo.

Dacă soluţia va fi plecarea noastră, probabil se va ajunge şi acolo. Dar eu nu mă gândesc la asta! Am venit aici să facem treabă. Eugen Neagoe rămâne!”, a mai spus Prunea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici