Florin Prunea, suspendat şi amendat de Comisia de Disciplină: Sunt vânat de către preşedintele FRF

Fostul preşedinte al formaţiei CSM Poli Iaşi, Florin Prunea, a fost suspendat patru meciuri şi amendat cu 11.300 de lei de Comisia de Disciplină şi Etică a FRF, în urma declaraţiilor făcute la finalul Adunării Generale a Federaţiei din 27 mai, a anunţat, joi, site-ul frf.ro.

201 afișări
Imaginea articolului Florin Prunea, suspendat şi amendat de Comisia de Disciplină: Sunt vânat de către preşedintele FRF

Florin Prunea, suspendat şi amendat de Comisia de Disciplină: Sunt vânat de către preşedintele FRF

Prunea, în vârstă de 48 de ani, consideră că este "vânat" de actuala conducere a Federaţiei Române de Fotbal şi susţine că secretarul general-adjunct al forului românesc de specialitate, Gabriel Bodescu, ar trebui să fie, de asemenea, sancţionat.

"Nu mi se pare normal ceea ce mi se întâmplă. Chiar dacă nu mai activez la un club de fotbal, în continuare sunt vânat de FRF. Actualul preşedinte al FRF foloseşte comisiile doar împotriva mea. 100 la sută, aceste decizii sunt comandate de către Burleanu şi executate de cei de la Comisia de Disciplină şi Etică. Nu consider acele afirmaţii ca fiind calomnioase, iar dacă pe mine m-au suspendat patru etape, lui Bodescu ce ar trebui să i se întâmple, după ce a scris acele mesaje?", a declarat Florin Prunea, pentru agenţia MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici