Floyd Mayweather spune că lupta cu Manny Pacquiao va fi penultima din carieră

Pugilistul american Floyd Mayweather a anunţat că lupta cu filipinezul Manny Pacquiao, care va avea loc în data de 2 mai la Las Vegas, va fi penultima din cariera sa, deoarece nu mai este pasionat de ceea ce face, informează BBC.

323 afișări
Imaginea articolului Floyd Mayweather spune că lupta cu Manny Pacquiao va fi penultima din carieră

Floyd Mayweather spune că lupta cu Manny Pacquiao va fi penultima din carieră (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mayweather, în vârstă de 38 de ani, este neînvins la profesionişti în cele 47 de partide disputate şi mai are contract pentru două meciuri cu postul de televiziune Showtime.

"Nu îmi mai face plăcere cum era odată. Ultima mea luptă va avea loc în septembrie", a spus Mayweather, cu ocazia primei şedinţe de pregătire în perspectiva meciului cu Pacquiao.

Mayweather şi-a mai anunţat de două ori retragerea din activitate, prima oară în mai 2007, după ce l-a învins pe Oscar De La Hoya, iar a doua oară în 2008, însă a revenit de fiecare dată, ultima oară după o pauză de 21 de luni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici