Formaţia FCSB a transferat patru fotbalişti de la Academia Atletico Madrid Bucureşti

Fotbaliştii Robert Ion, Tudor Moldovan, Ovidiu Perianu şi Aurel Pirciu, de la Academia de Fotbal Atletico Madrid Bucureşti, au semnat contracte cu FCSB, a anunţat, luni, pagina de Facebook a grupării din cadrul căreia face parte şi fostul internaţional Florin Răducioiu.

500 afișări
Imaginea articolului Formaţia FCSB a transferat patru fotbalişti de la Academia Atletico Madrid Bucureşti

Formaţia FCSB a transferat patru fotbalişti de la Academia Atletico Madrid Bucureşti

"Obiectivul clubului nostru şi-a atins scopul!!! Patru dintre cei mai valoroşi jucatori ai ATM Bucureşti, au făcut un pas mare in cariera lor de fotbalişti. Au semnat cu FCSB şi suntem mândri de ei! Robert Ion, Tudor Moldovan, Ovidiu Perianu şi Aurel Pirciu. Succes, băieţi!!!", se arată în mesaj postat de către conducătorii celor de la Academia Atletico Madrid Bucureşti, pe pagina de Facebook.

Cei patru fotbalişti vor merge, cel mai probabil, la echipa secundă a clubului, care evoluează în Liga a 3-a. Cei patru se alătură listei de 12 transferuri făcute de FCSB în această vară: Dragoş Nedelcu, Florinel Coman, Romario Benzar şi Robert Grecu (toţi de la FC Viitorul), Constantin Budescu, Filipe Teixeira şi Junior Morais (Astra), Cătălin Golofca (FC Botoşani), Andrei Vlad (CS U Craiova), Ionuţ Larie (CFR Cluj), Artur Jorge (împrumutat de la Braga) şi Toma Niga (Foresta Suceava).

Citeşte şi: ŞTIRILE MEDIAFAX

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici