Formula 1 | Membrii echipei Mercedes a lui Lewis Hamilton, ameninţaţi şi jefuiţi în Brazilia, în penultima etapă a sezonului

Oameni înarmaţi au înconjurat vineri seara vehiculele care aparţin echipei Mercedes de Formula 1, precum şi o maşină de la FIA, organismul de conducere al sportului auto, după ce acestea au părăsit circuitul Interlagos din Sao Paulo, Brazilia. Sub ameninţare, hoţii au reuşit să le fure membrilor echipei lucruri care erau "foarte valoroase", potrivit victimelor jafului. Nimeni nu a fost rănit în timpul atacului, scrie Daily Mail.

5526 afișări
Imaginea articolului Formula 1 | Membrii echipei Mercedes a lui Lewis Hamilton, ameninţaţi şi jefuiţi în Brazilia, în penultima etapă a sezonului

Formula 1 | Membrii echipei Mercedes a lui Lewis Hamilton, ameninţaţi şi jefuiţi în Brazilia, în penultima etapă a sezonului

Microbuzul cu membri ai echipei de Formula 1 Mercedes a fost oprit cu focuri de armă pe un drum din apropiere de circuitul Interlagos de la Sao Paulo, cunoscut pentru astfel de incidente, iar pasagerii au fost jefuiţi. Pe acelasi drum, un autovehicul cu oficiali FIA fost de asemenea somat, însă şoferul nu a dat curs solicitării, întrucât maşina sa era blindată.

Campionul mondial de F1, Lewis Hamilton, s-a declarat nemulţumit de măsurile de securitate şi i-a criticat pe organizatori:

"Focuri de arma, arme îndreptate către capul cuiva. Este atât de supărator să aud asta. Se întamplă asta în fiecare an aici. Formula 1 şi echipele trebuie să facă mai mult. Fără scuze. Vă rog sa spuneţi o rugăciune pentru baieţii mei, care sunt azi ca profesionişti aici, chiar dacă sunt afectaţi", a spus pilotul echipei Mercedes.

Echipele de Formula 1 sunt in Brazilia pentru că în acest week-end are loc Marelui Premiu al Braziliei de la Sao Paulo, penultima etapa a sezonului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici