Fost portar al naţionalei de handbal: Suntem şocaţi cu toţii, urma să jucăm la Paris

Eugenia Mihaela Popovici, fost portar al naţionalei României, care evoluează de câţiva ani în Franţa, a declarat, pentru MEDIAFAX, că toată lumea este şocată după atentatele de la Paris, unde handbalista urma să ajungă chiar sâmbătă, pentru meciul cu Issy Paris.

162 afișări
Imaginea articolului Fost portar al naţionalei de handbal: Suntem şocaţi cu toţii, urma să jucăm la Paris

Fost portar al naţionalei de handbal: Suntem şocaţi cu toţii, urma să jucăm la Paris

"Eu sunt şocată, toţi suntem şocaţi aici. Ieri (vineri – n.r.) am avut antrenament şi astăzi (sâmbătă – n.r.) trebuia să facem deplasarea la Paris, unde aveam meciul cu Issy Paris. Toată Franţa e şocată, eu sunt bine, sănătoasă, dar tare îngrijorată de ce se întâmplă pe aici", a declarat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, portarul Eugenia Mihaela Popovici, care joacă la echipa HBC Aulnoye Aymeries.

Handbalista în vârstă de 33 de ani joacă de mai multe sezoane în Franţa, iar în cariera sa a fost şi componentă a naţionalei României.

În urma atentatelor de vineri seară, de la Paris, meciurile din campionatele de handbal franceze au fost anulate pentru datele de 14 şi 15 noiembrie.

Conform bilanţului provizoriu, cel puţin 128 de oameni au murit, iar alţi 200 au fost răniţi, 99 fiind în stare critică, în urma atacurilor teroriste comise vineri seară la Paris.

Preşedintele Francois Hollande a decretat trei zile de doliu naţional în Franţa, în urma atentatelor comise la Paris.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici