Fosta jucătoare de tenis Daniela Hantuchova, impresionată de Simona Halep: Am plâns când a câştigat Roland Garros

  • Daniela Hantuchova a avut cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep
  • Fosta jucătoare de tenis spune că a plâns în momentul în care Halep a câştigat turneul de la Roland Garros
343 afișări
Imaginea articolului Fosta jucătoare de tenis Daniela Hantuchova, impresionată de Simona Halep: Am plâns când a câştigat Roland Garros

Fosta jucătoare de tenis Daniela Hantuchova, impresionată de Simona Halep: Am plâns când a câştigat Roland Garros

Hantuchova susţine că a plâns atunci când Simona a ridicat trofeul de la Roland Garros, un moment reper pentru întreaga lume a tenisului. 

„După ce a câştigat Roland Garros, cred ca toată lumea care iubeşte tenisul a plâns! Eu am plâns cel mai mult! Nu vă puteţi imagina cât de tare am plâns. Este un moment fericit din viaţa mea. Nu voi uita niciodată victoria Simonei”, a declarat Daniela Hantuchova.

În finala de la Roland Garros, Simona Halep a învins-o pe Sloane Stephens, cu scorul de 3–6, 6–4, 6–1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici