Fosta mare jucătoare Martina Navratilova, convinsă că Halep poate câştiga Australian Open

Simona Halep nu este într-o formă grozavă înainte de Australian Open, însă Martina Navratilova crede că jucătoarea noastră, campioană la Wimbledon în 2019, poate da lovitura în primul Grand Slam al anului.

364 afișări
Imaginea articolului Fosta mare jucătoare Martina Navratilova, convinsă că Halep poate câştiga Australian Open

Sursa: Profimedia Images

În primul tur, Halep va da peste Jennifer Brady, numărul 49 în lume. „Ţineţi un ochi şi pe Simona Halep. Nu este o jucătoare care să lovească atât de puternic, dar cred că a arătat prin victoria de la Wimbledon că poate câştiga şi pe suprafeţe mai rapide”, este convinsă Navratilova, care s-a impus la Australian Open în 1981, 1983 şi 1985.

„Sunt ok. Mă simt pregătită pentru Australian Open. Ştiu că o să fie dificil, este începutul anului şi nu am jucat niciodată grozav, aşa că vreau doar să intru în ritm şi să văd ce mai trebuie să reglez pentru a fi mai bună zi de zi.” , a declarat Halep, conform jurnalistei Reem Abulleil.

Fosta mare jucătoare crede că Serena Williams poate reuşi o nouă performanţă notabilă, asta deşi americanca a ajuns la 38 de ani: ”Ea ştie că timpul se scurge în defavoarea ei şi vrea să doboare toate recordurile. De asta cred că Serena este favorită la Melbourne”.

Serena, care revine în Fed Cup după aproape doi ani de pauză, a câştigat de 7 ori Australian Open, ultima oară în 2017. Acum doi ani a învins-o în finală chiar pe sora sa, Venus Williams, scor 6-4, 6-4.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici