Fosta schioare Blanca Fernández Ochoa, dispărută în urmă cu 11 zile, a fost găsită moartă | VIDEO

Garda Civilă spaniolă a anunţat miercuri că a descoperit, în zona muntelui La Peñota din comunitatea autonomă Madrid, cadavrul fostei sportive Blanca Fernández Ochoa, potrivit cotidianului El País.

6490 afișări
Imaginea articolului Fosta schioare Blanca Fernández Ochoa, dispărută în urmă cu 11 zile, a fost găsită moartă | VIDEO

Fosta schioare Blanca Fernández Ochoa a fost găsită moartă (Imagine: rtve.es)

Fosta sportivă fusese dată dispărută acum 11 zile, iar cadavrul acesteia a fost găsit de un agent al Gărzii Civile, care se afla în timpul liber, dar care participa ca voluntar la operaţiunile de căutare.

Autorităţile au decis să o caute pe Fernández Ochoa în acea zonă după ce un localnic a anunţat că a văzut-o îndreptându-se către zona respectivă.

Corpul neînsufleţit al fostei sportive va fi transportat la Institutul Medico-Legal pentru efectuarea necropsiei.

Blanca Fernández Ochoa a participat la patru ediţii ale Jocurilor Olimpice de iarnă, în perioada 1980 – 1992 şi a câştigat medalia de bronz în 1992, la Albertville.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici