Foste glorii ale FC Dinamo şi o echipă a galeriei dinamoviste au jucat un meci caritabil

Mai multe foste glorii ale formaţiei Dinamo şi o echipă formată din membri ai galeriei de la Peluza Cătălin Hîldan, dar pentru care au jucat şi Patrick Petre şi Andrei Tîrcoveanu, au disputat, sâmbătă, la Bucureşti, un meci caritabil.

171 afișări
Imaginea articolului Foste glorii ale FC Dinamo şi o echipă a galeriei dinamoviste au jucat un meci caritabil

Foste glorii ale FC Dinamo şi o echipă a galeriei dinamoviste au jucat un meci caritabil (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Partida, care a avut loc în Sala Polivalentă Dinamo, s-a terminat la egalitate, 11-11.

Din echipa "Old Boys" a clubului Dinamo au făcut parte Ionel Augustin, Florin Bratu, Florentin Petre, Ionel Dănciulescu, Costel Orac, Florin Prunea, Marius Cheregi, Lică Movilă, Marin Dragnea, Laurenţiu Lică, Tom Cristea şi Giani Kiriţă.

"A fost un moment frumos, pentru că ne-am revăzut cu foştii colegi şi foştii antrenori. Şi încercăm să ajutăm şi noi cum putem. Pe ăsta mic al lui Petre trebuie să-l călesc să înveţe ce este agresivitatea pozitivă. L-am controlat puţin la glezne. Tac-su mi-a zis să stau naibii mai uşor", a declarat Kiriţă la finalul jocului.

Ionel Dănciulescu consideră că era normal ca Patrick Petre şi Tîrcoveanu să joace pentru echipa PCH. "Era normal ca Patrick Petre şi Andrei Tîrcoveanu să joace în echipa galeriei, pentru că ei de mici erau acolo, iar acum sunt jucători în care ne punem speranţe pentru viitor. Ei ne-au cam driblat aici, s-au descurcat bine, dar mă interesează să o facă şi pe terenul verde", a precizat Dănciulescu.

La meci au asistat aproximativ 200 de spectatori, care au plătit câte 5 lei.

Cupa Moş Crăciun, cum a fost denumită întâlnirea organizată de galeria dinamovistă, a avut ca scop strângerea de fonduri pentru ajutorarea copiiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 15 ani, aflaţi în grija Asociaţiei Europene pentru Progres.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici