Fostul antrenor al Borussiei Dortmund critică decizia UEFA de a programa meciul a doua zi după EXPLOZII: Se vedea în ochii jucătorilor că erau ŞOCAŢI

Jurgen Klopp, fostul antrenor al Borussiei Dortmund, acum la Liverpool, a criticat decizia UEFA de a programa meciul dintre formaţia germană şi AS Monaco a doua zi după incidenele în care a fost implicat autocarul echipei.

1010 afișări
Imaginea articolului Fostul antrenor al Borussiei Dortmund critică decizia UEFA de a programa meciul a doua zi după EXPLOZII: Se vedea în ochii jucătorilor că erau ŞOCAŢI

Fostul antrenor al Borussiei Dortmund, critică decizia UEFA de a programa meciul a doua zi după EXPLOZII: Se vedea în ochii jucătorilor că erau ŞOCAŢI

O explozie a cărei natură nu a fost stabilită a vizat, marţi seară, autocarul echipei de fotbal germane Borussia Dortmund în timp ce se deplasa spre stadion pentru disputarea partidei cu AS Monaco, fotbalistul Marc Bartra fiind rănit. Potrivit unor surse citate de publicaţia Focus, trei dispozitive au explodat în apropierea autocarului. Klopp susţine că era în drum spre casă când a aflat despre incidentele petrecute şi s-a temut pentru foştii săi elevi, încercând să afle rapid cât mai multe informaţii despre cele întâmplate.

Antrenorul grupării engleze Liverpool a criticat decizia forului continental de a reprograma meciul a doua zi. Borussia Dortmund a fost învinsă, scor 2-3, de AS Monaco, pe Singal Iduna Park.

"A fost un moment foarte dificil pentru mine, mulţi prieteni de-ai mei erau în autocar. Eram în drum spre casă, când am aflat am încercat să obţin cât mai multe informaţii. Am fost îngrijorat, speriat, pentru ei. Ultimul lucru la care m-am gândit în acele momente a fost meciul. Pot înţelege ambele părţi, era dificil de găsit altă dată de disputare... Sunt singur că oamenii care au luat decizia ca meciul să se joace a doua zi, dacă erau în autocar, n-ar fi jucat niciodată meciul următoarea zi.

Am văzut jocul, am fost mândru de Borussia, de atmosfera creată. Au încercat să fie la cel mai înalt nivel. Se vedea în ochii lor că erau şocaţi de cele întâmplate. A fost foarte greu să se concentreze. Au nevoie de timp pentru a trece peste cele întâmplate", a spus Klopp în cadrul unei conferinţe de presă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici