Fostul antrenor al lui Tyson Gay a fost suspendat opt ani

Fostul antrenor al sprinterului american Tyson Gay, Jon Drummond, a fost suspendat opt ani pentru că "a deţinut, a distribuit şi a administrat produse dopante unui sportiv aflat în responsabilitatea sa", a anunţat Agenţia Americană Antidoping (USADA).

68 afișări
Imaginea articolului Fostul antrenor al lui Tyson Gay a fost suspendat opt ani

Tyson Gay (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Drummond, campion olimpic la ştafetă 4x100 metri în anul 2000, nu va putea pe perioada suspendării să antreneze, să consilieze sportivi sau să participe la competiţii organizate sub egida Federaţiei Americane de Atletism.

Suspendarea lui Jon Drummond este valabilă din data de 17 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici