Fostul baschetbalist Shaquille O'Neal vrea să se angajeze în poliţie

Fostul baschetbalist american Shaquille O'Neal, retras din activitate din 2011, şi-a depus dosarul pentru a deveni ofiţer de poliţia în Florida, a declarat un purtător de cuvânt din oraşul Doral, informează AFP.

147 afișări
Imaginea articolului Fostul baschetbalist Shaquille O'Neal vrea să se angajeze în poliţie

Shaquille O'Neal vrea să se angajeze în poliţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În vârstă de 42 de ani, fostul campion NBA, care a trecut pe la Los Angeles Lakers, Miami Heat şi Boston Celtics, urmează să efectueze teste fizice şi psihologice pentru a se putea angaja în forţele de ordine.

Potrivit presei locale, fostul jucător a fost, în urmă cu zece ani, ofiţer de rezervă în poliţia din Miami Beach.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici