Fostul hocheist canadian Dickie Moore, câştigător de şase ori al Cupei Stanley, a murit la 84 de ani

Fostul jucător al echipei Montreal Canadiens, Dickie Moore, câştigător al Cupei Stanley de şase ori, a încetat din viaţă, sâmbătă, la 84 de ani, a anunţat clubul canadian.

78 afișări
Imaginea articolului Fostul hocheist canadian Dickie Moore, câştigător de şase ori al Cupei Stanley, a murit la 84 de ani

Fostul hocheist canadian Dickie Moore, câştigător de şase ori al Cupei Stanley, a murit la 84 de ani

"Cu adânc regret anunţăm că Richard "Dickie" Moore a încetat din viaţă", a precizat clubul canadian, la care Moore a jucat timp de 12 sezoane.

Născut la 6 ianuarie 1931, Dickie Moore a câştigat Cupa Stanley de şase ori cu Montreal Canadiens (în 1953, iar apoi de cinci ori consecutiv 1956-1960), iar în 1974 a fost inclus în Hall of Fame-ul hocheiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici