Fostul internaţional francez Rene Llense a decedat la vârsta de 100 de ani

Fostul portar Rene Llense, cel mai vârstnic internaţional francez în viaţă, a decedat, miercuri, la vârsta de 100 de ani, informează site-ul oficial al UEFA.

77 afișări
Imaginea articolului Fostul internaţional francez Rene Llense a decedat la vârsta de 100 de ani

Rene Llense (Imagine: lindependant.fr)

"Rene Llesne, simbolul unei dintre cele mai frumoase epoci ale fotbalului francez, ar fi urmat să împlinească 101 ani la 14 iulie. În această zi tristă, tot fotbalul francez este alături de familie şi prieteni", a declarat Noel Le Graet, preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal.

Llesne a jucat de 11 ori în naţionala Franţei şi a participat la turneele finale ale Cupei Mondiale din 1934 şi 1938.

Fostul portar a debutat la echipa FC Sete, alături de care a câştigat campionatul şi Cupa Franţei în 1934. În 1938 s-a transferat la formaţia AS Saint-Etienne, unde şi-a încheiat şi cariera din cauza războiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici