Fostul internaţional ivorian Steve Ghouri, găsit mort în fluviul Rin

Fostul internaţional ivorian Steve Ghouri, care a jucat şi în campionatul Germaniei, a fost găsit mort, în fluviul Rin, în apropiere de Dusseldorf, anunţă poliţia germană, citată de presa internaţională.

801 afișări
Imaginea articolului Fostul internaţional ivorian Steve Ghouri, găsit mort în fluviul Rin

Fostul internaţional ivorian Steve Ghouri, găsit mort în fluviul Rin (Imagine: dfb.de)

Steve Gohouri, care avea 34 de ani, nu avea niciun semn de violenţă, conform autopsiei.

Trupul neînsufleţit al jucătorului a fost găsit, joi, în fluviul Rin, aproape de Düsseldorf, după ce rudele i-au semnalat dispariţia la 12 decembrie.

Steve Gohouri avea 13 selecţii în naţionala Coastei de Fildeş, iar între 2007 şi 2009 a jucat la Borussia Mönchengladbach, iar apoi a semnat cu Wigan.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici