Fostul jucător al echipei Olympique Marseille vorbeşte despre viaţa din închisoare, în timpul pandemiei. Koke: "Am fost mai bine aici, decât afară"

  • Fostul jucător Sergio Contreras (37 de ani), cunoscut şi sub denumirea de Koke, a fost arestat pentru trafic de droguri
  • Spaniolul a evoluat la formaţii precum Malaga, Olympique Marseille, Sporting Lisabona, Aris Salonic, Rayo Vallecano
  • Koke se află de şase luni în închisoare
  • Fostul fotbalist a vorbit despre cum îşi petrece viaţa după gratii
305 afișări
Imaginea articolului Fostul jucător al echipei Olympique Marseille vorbeşte despre viaţa din închisoare, în timpul pandemiei. Koke: "Am fost mai bine aici, decât afară"

sursa foto: profimedia

Pandemia de coronavirus l-a prins în închisoare pe fostul fotbalist spaniol Sergio Contreras (Koke). Ibericul, care a trecut pe la echipele Malaga, Olympique Marseille, Sporting Lisabona, Aris Salonic, Rayo Vallecano, a fost arestat în urmă cu şase luni din cauza traficului de droguri şi a acceptat să vorbească despre viaţa din închisoare. 

"Situaţia de aici nu e rea, suntem toţi bine şi, poate că, în perioada asta noi, cei de aici, am fost mai bine decât voi, care sunteţi afară. Putem să alergăm, să ne antrenăm ... Sper să treacă repede (n.red. - pandemia). Nu este aşa cum ne imaginăm. Nici răul nu este atât de rău, nici ce e bun nu este atât de bun. Fiecare are povestea şi sufletul lui. Eu nu judec, îmi place să ascult, să ajut şi aici fac asta. În concluzie, în închisoare sunt şi oameni buni şi interesanţi. Să asculţi, să priveşti şi să taci", a declarat Sergio Contretas, conform marca.com.

Koke a spus că îi lipseşte familia. Fostul jucător nu a acceptat să fie vizitat în închisoare. În plus, a povestit cum arată zilele lui de detenţie. 

"Aici, zilele sunt foarte lungi, dar până la urmă trebuie să te adaptezi cu noua ta viaţă cotidiană. Eu fac aproape în fiecare zi aceleaşi lucruri. De dimineaţă merg la sala de forţă, apoi joc Parchis. Înainte să fie problema cu coronavirus, făceam un curs de management, dar acum a fost suspendat. De asemenea citesc codul pendal, sunt lucruri pe care afară nu le-aş fi făcut, dar aici ai timp să faci asta", a mai precizat Koke.

Koke a fost arestat alături de alte 14 persoane, fiind implicaţi în reţeaua de trafic de droguri denumită "Maskoke". Poliţiştii au făcut o captură de peste o tonă de haşiş, arme şi bani.    

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici