Fostul milanist Kaladze a intrat în politică. A devenit vicepremier şi ministru pentru Infrastructură şi Dezvoltare Regională în Georgia

Fostul fundaş al echipei AC Milan Kakha Kaladze a fost desemnat vicepremier şi ministru pentru Infrastructură şi Dezvoltare Regională în cabinetul câştigătorului alegerilor din Georgia, Bidzina Ivanişvili.

1732 afișări
Imaginea articolului Fostul milanist Kaladze a intrat în politică. A devenit vicepremier şi ministru pentru Infrastructură şi Dezvoltare Regională în Georgia

Fostul milanist Kaladze a intrat în politică. A devenit vicepremier şi ministru pentru Infrastructură şi Dezvoltare Regională în Georgia (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Miliardarul Bidzina Ivanişvili, care urmează să devină premier al acestei foste republici sovietice din Caucaz în urma victoriei înregistrate de coaliţia pe care o conduce în alegerile legislative la 1 octombrie, a anunţat luni componenţa Guvernului său, din care va face parte şi Kaladze.

Fostul fotbalist a fost ales deputat în Parlamentul Georgiei, după alegerile legislative câştigate de coaliţia de opoziţie Visul Georgian, candidând în circumscripţia din oraşul său natal Samtredia, din vestul Georgiei.

Coaliţia Visul Georgian a lui Ivanişvili a câştigat alegerile legislative din Georgia şi ar putea dispune de 83 de mandate de parlamentari, faţă de 67 de câte ar putea avea partidul aflat la putere al preşedintelui Mihail Saakaşvili, potrivit ultimelor rezultate parţiale.

În vârstă de 34 de ani, Kaladze s-a retras din activitate în urmă cu patru luni, după ce a jucat două sezoane la Genoa. El a evolua la AC Milan între 2001 şi 2012. De asemenea, Kaladze a fost de 83 de ori internaţional georgian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici