Fostul preşedinte al echipei Barcelona: "Carantina mi se pare paradis, faţă de cei doi ani petrecuţi după gratii"

  • Sandro Rosell, fostul preşedinte al echipei FC Barcelona, a petrecut 643 de zile după gratii
  • A fost condamnat la închisoare din cauza unor nereguli în vânzarea drepturilor de televizare ale echipei naţionale a Braziliei şi alte nereguli la un contract de sponsorizare cu Nike
  • Fostul oficial al catalanilor a dezvăluit că viaţa în carantina e paradis, faţă de cea din închisoare
342 afișări
Imaginea articolului Fostul preşedinte al echipei Barcelona: "Carantina mi se pare paradis, faţă de cei doi ani petrecuţi după gratii"

Fostul preşedinte al echipei Barcelona: "Carantina mi se pare paradis, faţă de cei doi ani petrecuţi după gratii"

Sandro Rosell, fostul preşedinte al echipei FC Barcelona din perioada 2011 - 2014, a ajuns la închisoare din cauza unor nereguli în vânzarea drepturilor de televizare ale echipei naţionale a Braziliei şi alte nereguli la un contract de sponsorizare cu Nike. Acesta a petrecut doi ani după gratii, fiind eliberat în urmă cu un an, aprilie 2019. 

Fostul oficial a oferit un interviu publicaţiei din Spania Mundo Deportivo, acolo unde a dezvăluit cât de greu a fost în închisoare. Primele clipe l-au marcat pe Sandro Rosell.

Sandro Rosell, fost preşedinte FC Barcelona:"Mi-amintesc că atunci când am ajuns la penitenciar ne-au dat patru prezervative şi patru cutii de vaselină. Sicer, am fost cam îngrijorat. 

În închisoare ori mori pe interior, ori ieşi mai puternic. Acum, carantina mi se pare paradis spre deosebire de cei doi ani petrecuţi după gratii. 

Am spaţiu, nu o celulă de 12 metri pătraţi. Sunt cu familia, mâncarea e bună, am toaletă separat, sunt în contact cu lumea, ceea ce în ultimii doi ani nu a fost posibil".

Rosell a mai declarat că dacă nu era preşedintele Barcelonei nu ar fi ajuns niciodată după gratii. Acesta susţine că poziţia din fruntea clubului blaugrana i-a atras toate problemele. 

 Sandro Rosell, fost preşedinte FC Barcelona, sursă: Mundo Deportivo: Am avut 72 de verificări fiscale din momentul în care am fost ales preşedintele Barcelonei. Până în acel moment nu am avut nici măcar o inspecţie financiară. Este asta o coincidenţă?".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici