Fostul şef Ferrari: "Am veşti despre Schumacher, dar nu sunt bune"

Luca di Montezemolo, fostul şef Ferrari, a inflamat presa internaţională după o declaraţie lacunară prin care lasă de înţeles că starea de sănătate a fostului campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, s-a înrăutăţit.

2413 afișări
Imaginea articolului Fostul şef Ferrari: "Am veşti despre Schumacher, dar nu sunt bune"

Fostul şef Ferrari: "Am veşti despre Schumacher, dar nu sunt bune"

Express.co.uk a publicat, în exclusivitate, joi după-amiază, declaraţia lui Montezemolo: "Am veşti despre Michael Schumacher, dar, din păcate, nu sunt bune". Fostul şef Ferrari a refuzat să dea detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher, însă a declarat: "Viaţa este o ciudăţenie. A fost un pilot fantastic şi a avut un singur accident în carieră, în 1999".

Contactată de presa mondială, Sabine Khem, purtător de cuvânt al lui Michael Schumacher, a refuzat să dea detalii privitoare la starea de sănătate a lui Michael Schumacher.

TITLURILE ZILEI

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El s-a aventurat pe un traseu nemarcat, a intrat într-un bolovan cu schiurile şi a fost catapultat 34 de metri în aer, lovindu-se cu capul într-o altă piatră. Pilotul neamţ fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar pe 9 septembrie a fost externat şi mutat în locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

La jumătatea lunii decembrie, în 2015, Willi Weber, managerul lui Michael Schumacher în perioada în care pilotul german de Formula 1 câştiga 7 titluri mondiale, a povestit presei germane că i s-a interzis să-l viziteze pe fostul său client: ”Corinna (n.red. - soţia lui Schumacher) mă împiedică să am orice contact cu Michael. Am încercat de zeci de ori să obţin permisunea de a-l vizita, dar de fiecare dată fără succes. Situaţia este teribilă pentru mine. Şi familia mea suferă. Familiile noastre au fost foarte apropiate timp de 25 de ani, iar acum nimeni nu înţelege ce se întâmplă”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici