Fostul stelist Geraldo Alves a semnat un contract pe doi ani cu Petrolul

Fotbalistul portughez Geraldo Alves a semnat, vineri, un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu Petrolul Ploieşti.

163 afișări
Imaginea articolului Fostul stelist Geraldo Alves a semnat un contract pe doi ani cu Petrolul

Fostul stelist Geraldo Alves a semnat un contract pe doi ani cu Petrolul (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Geraldo va intra, de luni, în programul de pregătire al "galben-albaştrilor".

"Este un jucător foarte bun, cu experienţă, de care aveam mare nevoie, mai ales după plecarea lui Szukala. Anul trecut a fost unul dintre cei mai buni şi mai constanţi fundaşi din ţară. Mă bucur că a acceptat să vină la noi şi vreau să mulţumesc conducerii pentru eforturile pe care le-a făcut pentru a-l aduce aici", a declarat antrenorul formaţiei ploieştene, Mircea Rednic.

În vârstă de 31 de ani, Geraldo şi-a început cariera la Benfica Lisabona, acolo unde a evoluat între 1999 şi 2001, iar mai apoi a jucat pentru Beira Mar (2002), Gil Vicente (2002-2003), Pacos Fereira (2003-2007), AEK Atena (2007-2010) şi Steaua Bucureşti (2010-2012).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici