Fostul tehnician al Rapidului, Jose Peseiro, noul antrenor al lui FC Porto

Fostul antrenor al echipei Rapid Bucureşti Jose Peseiro a preluat funcţia de antrenor principal a formaţiei FC Porto, după demiterea spaniolului Julen Lopetegui, a anunţat, marţi, clubul portughez.

474 afișări
Imaginea articolului Fostul tehnician al Rapidului, Jose Peseiro, noul antrenor al lui FC Porto

Fostul tehnician al Rapidului, Jose Peseiro, noul antrenor al lui FC Porto

Peseiro a semnat un contract pe un sezon şi jumătate, după ce şi-a reziliat acordul cu echipa egipteană Al Ahly. Acordul cu FC Porto prevede şi o opţiune pentru un alt sezon.

Din staful lui Peseiro vor face parte Alexandre Santos, Ricardo Dionísio, Rui Barros şi Daniel Correia.

Jose Peseiro, în vârstă de 55 de ani, a pregătit în cariera sa formaţiile Uniao de Santarem, Uniao de Montemor, Oriental FC, Nacional Madeira, Sporting Lisabona, Al Hilal, Panathinaikos Atena, FC Rapid Bucureşti, Sporting Braga, Al Wahda şi Al Ahly, iar în perioada 2009-2011 a fost selecţionerul Arabiei Saudite.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici