Fotbal feminin: Cea mai valoroasă jucătoare a lumii a semnat cu Manchester City

Mijlocaşul Carli Lloyd (34 de ani), desemnată cea mai valoroasă jucătoare a lumii în 2016, a semnat un contract cu Manchester City, informează, miercuri, site-ul oficial al grupării britanice.

496 afișări
Imaginea articolului Fotbal feminin: Cea mai valoroasă jucătoare a lumii a semnat cu Manchester City

Fotbal feminin: Cea mai valoroasă jucătoare a lumii a semnat cu Manchester City

"Este o oportunitate unică pentru mine şi mă simt onorată că voi juca pentru Manchester City", a declarat Carli Lloyd pentru site-ul echipei Manchester City.

Lloyd, care a cucerit trofeul FIFA pentru cea mai bună jucătoare a anului atât în 2015, cât şi în 2016, a jucat până în prezent doar în campionatul din Statele Unite ale Americii, la Houstan Dash, Western New York Flash, Atlanta Beat, Sky Blue FC şi Chicago Red Stars, printre altele.

Noua jucătoare de la Manchester City a evoluat la trei Campionate Mondiale, alături de prima reprezentativă din SUA, iar în cea din 2015 a reuşit un hat-trick în victoria cu 5-2 obţinută în faţa echipei similare din Japonia.

Echipa feminină a clubului Manchester City, fondată în 1989, este campioana en titre a Angliei şi evoluează în UEFA Women's Champions League.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici