Fotbal feminin: Trei arbitri români, delegaţi la Campionatul European din Olanda

UEFA a anunţat lista arbitrilor selectaţi pentru Campionatul European de fotbal feminin ce se va desfăşura în perioada 16 iulie - 6 august 2017, în Olanda, iar pe listă se regăsesc centralul Teodora Albon şi asistenţii Petruţa Iorgulescu şi Mihaela Ţepuşă, informează, vineri, site-ul frf.ro.

165 afișări
Imaginea articolului Fotbal feminin: Trei arbitri români, delegaţi la Campionatul European din Olanda

Fotbal feminin: Trei arbitri români, delegaţi la Campionatul European din Olanda

Teodora Albon, în vârstă de 39 de ani, se află la a doua participare la Campionatul European, după cea din Suedia 2013.

"Acolo am arbitrat doar în faza grupelor, apoi am plecat acasă. Va fi o revanşă personală pentru mine dacă voi arbitra în fazele superioare. Este o mare bucurie pentru mine, mai ales că voi fi prezentă alături de colegele mele, şi sper să ne descurcăm bine. Ar fi fost incredibil să merg la Euro împreună cu echipa României, fetele au fost aproape de o performanţă unică, dar sunt sigură că experienţa de la baraj le va întări şi vor munci şi mai mult să ajungă la turneul final", a afirmat Teodora Albon.

La Campionatul European de fotbal feminin vor participa în premieră 16 reprezentative. Toţi arbitrii delegaţi de UEFA la turneul final vor participa, în perioada 15-17 mai, la un worskshop ce va avea loc în Olanda.

La sfârşitul lunii octombrie 2016, echipa naţională de fotbal feminin a României a ratat calificarea la Campionatul European din 2017. România a fost eliminată la baraj de Portugalia, după 0-0 la Lisabona şi 1-1 la Cluj-Napoca.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici