Fotbalist arestat pentru că şi-a bătut iubita. Poliţiştii au găsit-o plină de sânge în apartamentul lor: „A dat-o cu capul de pereţi şi de podea”

Fostul portar al celor de la Paris Saint-Germain, Nicolas Douchez a fost arestat după ce poliţia a descoperit-o pe iubita sa plângând plină de sânge în apartamentul lor.

530 afișări
Imaginea articolului Fotbalist arestat pentru că şi-a bătut iubita. Poliţiştii au găsit-o plină de sânge în apartamentul lor: „A dat-o cu capul de pereţi şi de podea”

Poliţiştii au fost primiţi în apartament de femeia în vârstă de 28 de ani şi l-au găsit pe Douchez „cu ochii larg deschişi, mirosind puternic a alcool”. Oamenii legii l-au dus pe acesta la secţie, iar o femeie ofiţei a rămas să aibă grijă de partenera sa. 

După cum a declarat o sursă pentru Le Parisien, acesta „şi-a măcelărit prietena, a luat-o de păr şi a dat-o cu capul de pereţi şi de podea”. Aceste lucruri puteau fi deduse la o primă vedere din felul în care arăta apartamentul. În încăpere puteau fi observate o oglindă spartă, sertare distruse, un scaun răsturnat, o sticlă spartă şi vase sparte pe podea, cât şi urme de sânge pe pereţi şi pe podea. 

TITLURILE ZILEI

Poliţiştii au ajuns la apartamentul celor doi din Paris în jurul orei 05:30, pentru a investiga incidentul care a început cu o seară în urmă într-un restaurant. Totul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool şi geloziei fără margini a fotbalistului. 

Clubul RC Lens, la care evoluează în prezent Nicolas Douchez, a transmis, într-un comunicat, că a aflat din presă despre arestarea acestuia, însă nu a dorit să facă alte comentarii. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici