Fotbaliştii de la FCSB au acceptat reducerile salariale pe timpul epidemiei de coronavirus

  • Florin Tănase a dezvăluit că fotbaliştii FCSB-ului au fost de acord cu reducerile salariale
  • Tănase l-a convins pe Gigi Becali să reducă salariile doar până în luna septembrie
  • Meciurile din Liga 1 au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus
155 afișări
Imaginea articolului Fotbaliştii de la FCSB au acceptat reducerile salariale pe timpul epidemiei de coronavirus

Fotbaliştii de la FCSB au acceptat reducerile salariale pe timpul epidemiei de coronavirus

Florin Tănase a anunţat că fotbaliştii de la FCSB au fost de acord cu reducerile salariale pe timpul epidemiei de coronavirus.Tănase l-a convins pe Gigi Becali să reducă salariile doar până în luna septembrie.

Epidemia de coronavirus şi-a pus amprenta şi asupra fotbalului din Liga 1, iar Gigi Becali a luat deja măsuri la FCSB. Finanţatorul le-a redus cu 50% salariile jucătorilor de la FCSB.

Patronul vicecampioanei spune că nu îşi permite să plătească salarii de 15.000-20.000 de euro, în condiţiile în care toate competiţiile sunt suspendate, iar veniturile sunt aproape inexistente în această perioadă.

Florin Tănase susţine că atât el, cât şi restul jucătorilor de la FCSB au fost de acord cu reducerea salariilor.

„Eu şi colegii mei am înţeles situaţia dificilă în care ne aflăm cu toţii şi am decis, prin acceptarea unei reduceri salariale temporare, să oferim ceva înapoi clubului care ne plăteşte şi pentru care ne dorim cu toţii să facem performanţe. În calitate de căpitan al echipei, am fost cel care i-a reprezentat pe jucători în discuţiile pe această temă cu patronul, care a propus reducerea salariilor până în ianuarie 2021. La insistenţele mele, a acceptat ca această perioadă să se diminueze până în luna septembrie 2020”, a scris Florin Tănase pe Instagram.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici