Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi se află în Turcia: suntem în siguranţă

Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi, aflaţi în cantonament în Turcia, au transmis un mesaj la puţin timp după producerea cutremurului devastator.

194 afișări
Imaginea articolului Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi se află în Turcia: suntem în siguranţă

Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul

Mesajul a fost trimis pe Facebook.

„SC Oţelul Galaţi anunţă faptul că delegaţia clubului nostru din cantonamentul din Antalya este în siguranţă, în urma cutremurului de mare magnitudine produs în această dimineaţă în Turcia”, scrie în mesajul clubului gălăţean.

Sportivii din Galaţi au simţit cutremurul. Totuşi, programul de pregătire nu va fi modificat.

„Undele seismului au fost resimţite şi în zona în care se află lotul oţelar, însă pregătirea echipei nu va avea de suferit şi va continua confom programului stabilit, cu meciul amical de astăzi, în compania formaţiei FK Olympic Tashkent, din prima ligă din Uzbekistan, partida ce va avea loc cu începere de la ora locală 16:00 (15:00 ROU)”, au precizat cei de la Oţelul Galaţi.

Cantonamentul echipei gălăţene se va încheia pe 10 februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
oţelul,
cutremur,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici