Fotbaliştii echipei Real Madrid vor primi câte 800.000 de euro pentru câştigarea Ligii Campionilor

Fotbaliştii şi staff-ul tehnic de la Real Madrid vor primi în total 22.000.000 euro pentru câştigarea trofeului Ligii Campionilor. Real Madrid a învins în finala competiţiei formaţia Atletico Madrid cu scorul de 6-4, după un meci cu prelungiri şi lovituri de departajare.

606 afișări
Imaginea articolului Fotbaliştii echipei Real Madrid vor primi câte 800.000 de euro pentru câştigarea Ligii Campionilor

Fotbaliştii echipei Real Madrid vor primi câte 800.000 de euro pentru câştigarea Ligii Campionilor (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Potrivit cotidianului spaniol AS, fiecare fotbalist al echipei Real Madrid va încasa 800.000 de euro pentru câştigarea trofeului Ligii Campionilor.

Premiul pentru câştigarea Ligii Campionilor era de 600.000 de euro, însă jucătorii au mai încasat câte 200.000 de euro şi un automobil din partea sponsorului în urma performanţei din manşa retur a sferturilor de finală, când Real Madrid a învins echipa Wolfsburg cu 3-0, după eşecul cu 0-2 din Germania.

În total, fotbaliştii echipei Real Madrid vor fi răsplătiţi cu 17.600.000 de euro, sumă la care se adaugă 4.400.000 de euro, bani care vor acoperi premiile antrenorilor şi personalului care lucrează pentru echipă.

Pe 28 mai, Real Madrid a câştigat Liga Campionilor după ce a învins, la Milano, echipa Atletico Madrid cu scorul de 6-4, după un meci care a avut nevoie de prelungiri şi lovituri de departajare. Real Madrid a cucerit al 11-lea trofeu al Ligii Campionilor din istoria clubului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici