Fotbalistul Benjamin Mendy aşteaptă verdictul: juriul s-a retras pentru a delibera

  • Juraţii din procesul fotbalistului Benjamin Mendy, acuzat de viol, s-au retras pentru a lua o hotărâre, informează BBC.
  • Tânărul de 28 de ani este judecat pentru şapte violuri.
1391 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Benjamin Mendy aşteaptă verdictul: juriul s-a retras pentru a delibera
Fotbalistul de la Manchester City şi prietenul său Louis Saha Matturie, în vârstă de 41 de ani, sunt judecaţi la Chester Crown Court încă din data de 10 august, fiind acuzaţi de diverse infracţiuni sexuale împotriva unor tinere femei.
 
Procurorii susţin că Mendy (28 de ani), a fost un „prădător” sexual care a transformat urmărirea femeilor într-un „joc”, conform BBC.
 
Amândoi bărbaţii neagă toate infracţiunile şi spun că orice act sexual cu femeile a fost consimţit.
 
Judecătorul Steven Everett, Recorder of Chester, le-a spus celor opt bărbaţi şi patru femei din juriu că, în cazul în care nu se va ajunge la un verdict în această săptămână, instanţa nu se va întruni vineri sau în săptămâna următoare, aceştia se vor întoarce în instanţă pe 19 decembrie pentru a continua deliberările.
 
"Nu există o presiune a timpului", a adăugat el. "Nu vă simţiţi sub nicio presiune".
 
Acuzarea susţine că mai multe tinere au fost violate sau agresate sexual în timpul unor „after party-uri"” ce avea loc după petrecerile de noapte în cluburi, la casa de 4,7 milioane de lire sterline a lui Mendy, lângă Prestbury, în Cheshire, şi într-un apartament din Manchester.
 
Se presupune că Matturie a fost cel care aranja întâlnirile fotbalistului, asigurându-se că femeile aveau să participe la petrecerile private după nopţile petrecute în cluburi de noapte din Manchester, în saloane VIP.
 
Mendy a declarat juriului că regretă acum stilul său de viaţă petrecăreţ, dar a negat că a forţat vreodată vreo femeie să facă sex cu el.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici