Fotbalistul care va primi cel mai mare salariu din istoria Premier League, implicat într-un uriaş scandal sexual în Anglia

Alexis Sanchez a devenit protagonistul unui scandal uriaş imediat după ce a semnat un contract pe patru ani şi jumătate cu Manchester United, unde va primi cel mai mare salariu din istoria Premier League.

3608 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul care va primi cel mai mare salariu din istoria Premier League, implicat într-un uriaş scandal sexual în Anglia

Fotbalist care va primi cel mai mare salariu din istoria Premier League, implicat într-un uriaş scandal sexual în Anglia

Acesta e acuzat de o studentă că i-ar fi oferit 1.000 de lire pentru a întreţine relaţii sexuale, deşi fotbalistul de 29 de ani are o iubită celebră, Mayte Rodriguez.

The Sun prezintă mărturia Paulinei Sobierajska, în vârstă de 20 de ani, pe care Alexis Sanchez ar fi abordat-o cu întrebarea: „Câţi bani vrei pentru a face dragoste?”

Totul ar fi plecat când cei doi s-au întâlnit într-un local. Sanchez şi-a trimis un prieten, care l-a prezentat ca fiind un invitat special: “Alexis l-a rugat să mă întrebe câţi bani vreau. Am fost şocată. Am glumit şi i-am spus 10.000 e lire pentru a-l face să se simtă prost”.

Mărturia tinerei de 20 de ani a continuat, iar după ce a obţinut numărul ei de telefon, noul fotbalist al lui Manchester United a început să-i scrie pe Whatsapp: „Ne vedem mai târziu, iubito? Cât mă costă să fac dragoste cu tine? Ne vom distra, nu-ţi face griji, apartamentul meu e aproape”.

Înainte de a părăsi localul în care s-au întâlnit, Alexis Sanchez i-a oferit tinerei 1.000 de lire în bancnote de 20 de lire. De asemenea, fotbalistul i-a lăsat un mesaj cu adresa la care se află apartamentul şi i-a spus că un prieten îi va deschide uşa.

Paulina a acceptat propunerea lui Alexis Sanchez, iar din mărturia sa aceasta s-a simţit bine alături de fotbalistul de 29 de ani. Primul astfel de episod s-a petrecut pe 25 august 2017 şi a marcat începutul unei perioade de cinci luni în care Paulina a vizitat apartamentul lui Sanchez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici