Fotbalistul Georges Griffiths, ucis de doi hoţi

Ivorinaul Georges Griffiths a murit la vârsta de 27 de ani, după ce a fost împuşcat de doi atacatori, în oraşul Abidjan, Coasta de Fildeş, informează The Sun.

1889 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Georges Griffiths, ucis de doi hoţi

Fotbalistul Georges Griffiths, ucis de doi hoţi

Fostul atacant al celor de la Sirocco, Sparta Praga, Lombard Papa şi Diosgyor nu a mai putut fi salvat de medici.

Considerat noul “Didier Drogba” pe vremea când evolua pentru naţionalele de tineret ale Coastei de Fildeş, Georges Griffiths a decedat la vârsta de 27 de ani după ce şi-a apărat maşina de doi hoţi.

Aflat în ţara natală, Griffiths a fost abordat de doi hoţi care i-au cerut maşina, un Mercedes 4x4. Fostul fotbalist a refuzat şi a fost împuşcat. Acesta a fost transportat la spitalul din Abidjan, dar medicii nu l-au putut salva.

Griffiths a atins vârful carierei în campionatul Ungariei, la Diosgyor, acolo unde a înscris de opt ori, în 34 de meciuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici