Fotbalistul James Rodriguez susţine că nu a oprit la cererea poliţiei deoarece i-a fost teamă că va fi sechestrat

Mijlocaşul columbian al echipei Real Madrid, James Rodriguez, a afirmat că nu a oprit la cererea poliţiei, după ce a fost surprins conducând cu 200 de kilometri la oră, deoarece se temea că va fi sechestrat, informează El Mundo Deportivo.

586 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul James Rodriguez susţine că nu a oprit la cererea poliţiei deoarece i-a fost teamă că va fi sechestrat

Fotbalistul James Rodriguez susţine că nu a oprit la cererea poliţiei deoarece i-a fost teamă că va fi sechestrat (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

James Rodriguez riscă să rămână fără permisul de conducere, după ce a fost surprins conducând cu 200 de kilometri pe oră, lângă Madrid, unde limita este de 100 km pe oră.

Columbianul a ajuns, la 1 ianuarie, la baza sportivă de la Valdebebas urmărit de o maşină a poliţiei, reprezentanţii forţelor de ordine cerându-i în repetate rânduri să tragă pe dreapta.

Rodriguez se afla la volanul maşinii sale Audi R8.

Iniţial, Rodriguez a afirmat că nu a auzit solicitarea poliţiştilor, deoarece asculta muzică la maxim. Însă, poliţiştii nu au fost convinşi de această scuză, astfel că fotbalistul a declarat că se temea că va fi sechestrat.

El a explicat că în Columbia se întâmplă frecvent ca delincvenţii să folosească maşini ale poliţiei pentru a sechestra persoane aflate în automobile de lux.

Jucătorul va fi audiat la un tribunal şi riscă o amendă de 30.000 de euro şi retragerea permisului de conducere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici