Fotbalistul Mohamed Buya Turay şi-a trimis fratele la nuntă, ca să-i ţină locul de mire

Înainte de a pleca în campionatul suedez, la Malmö FF, africanul s-a fotografiat cu viitoarea lui soţie: „Părea că eram acolo, la nuntă, dar nu eram”.

3345 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Mohamed Buya Turay şi-a trimis fratele la nuntă, ca să-i ţină locul de mire

Caz incredibil trăit de fotbalistul Mohamed Buya Turay, atacantul din Sierra Leone, noua achiziţie a echipei suedeze Malmö FF, care, în cea mai fericită zi a vieţii lui, nunta, şi-a trimis fratele la altar, ca să-i ţină locul. 

Totul a început când Turay a primit un apel de la Malmö FF, echipa suedeză care l-a lansat pe Zlatan Ibrahimovic. O oportunitate la care jucătorul din Sierra Leone nu putea renunţa. Convocarea celor de la Malmö a venit pe 22 iulie, după ce lucrurile fuseseră deja stabilite. Atacantul a plecat în Suedia cu o zi înainte, pe 21 iulie, aceeaşi dată aleasă pentru a-şi celebra nunta. Pentru a depăşi problema, Mohamed Buya Turay s-a gândit la toate.

Înainte de a pleca, a făcut o fotografie cu el îmbrăcat complet alb, ca mire, şi cu viitoarea sa soţie, pentru albumul de nuntă, fotografie postată pe Twitter pe 1 august, nu înainte de a-i cere fratelui său să participe la ceremonia oficială în locul său. 

„Nu am fost acolo”

După cum a scris publicaţia germană Bild, fotbalistul şi-a spus povestea: „Ne-am căsătorit în Sierra Leone, pe 21 iulie. Dar nu am fost acolo, pentru că Malmö mi-a cerut să merg mai devreme în Suedia. Aşa că am făcut fotografiile în avans. Părea că sunt acolo, dar în realitate nu am fost acolo în ziua aia. Fratele meu a fost acolo, pentru a mă reprezenta la nunta propriu-zisă”.

Acum, cuplul plănuieşte să se mute împreună la Malmö: „Voi încerca să-mi duc soţia în Suedia, ca să poată fi aproape de mine. Va locui aici, cu mine”. Între timp, joi, 4 august, Turay a debutat în meciul din preliminariile Europa League împotriva lui Dudelange.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici