Fotbalistul Romario Benzar i-a răspuns cu un gest obscen unui fan pe o reţea de socializare

Internaţionalul român Romario Benzar a avut un conflict virtual cu un fan. Jucătorul echipei din Serie A Lecce a postat pe contul lui de Instagram o poză din timpul meciului pierdut de România în faţa Spaniei, scor 0-5, din preliminariile pentru Campionatului European din 2020.

789 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Romario Benzar i-a răspuns cu un gest obscen unui fan pe o reţea de socializare

Romario Benzar i-a răspuns cu un gest obscen unui fan pe site-urile de socializare (Foto: Hepta)

În imaginea publicată de fundaşul în vârstă de 27 de ani apare Benzar şi Saul, mijlocaşul iberic al formaţiei Atletico Madrid.

La poza de pe site-urile de socializare, un fan i-a lăsat următorul mesaj lui Benzar: „Adevărul e că voi vă prezentaţi la naţională doar ca să faceţi poze cu fotbaliştii adevăraţi şi să le postaţi pe Facebook şi Instagram".

Răspunsul lui Benzar a fost un emoticon care arată degetul mijlociu de la mână.

Apărătorul român este dat ca şi plecat de la Lecce, formaţie la care a ajuns în vara anului 2019, de la FCSB, contra sumei de două milioane de euro. De la începutul sezonului şi până acum, Romario Benzar a evoluat în patru meciuri în tricoul itailenilor, trei în Serie A şi unul în Cupa Italiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici