Fotbalistul Samir Nasri, agresat de fanii lui Arsenal înaintea partidei cu Manchester City - VIDEO

Samir Nasri, fostul jucător al clubului londonez Arsenal, a fost agresat de câţiva suporteri ai echipei înaintea partidei disputate de elevii lui Arsene Wenger cu Manchester City.

463 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Samir Nasri, agresat de fanii lui Arsenal înaintea partidei cu Manchester City - VIDEO

Fotbalistul Samir Nasri, agresat de fanii lui Arsenal înaintea partidei cu Manchester City - VIDEO

În timp ce se îndrepta către Emirates Stadium pentru a vedea partida dintre Manchester City, actuala sa formaţie, şi Arsenal Londra, fosta sa echipă, Samir Nasri a fost încojurat de câţiva suporteri care i-au adresat cuvinte jignitoare.

Un videoclip filmat cu ajutorul unui telefon mobil arată cum mijlocaşul lui Manchester City este numit de suporterii londonezi "trădător", relatează The Sun.

Pe întreg parcursul filmului jucătorul francez este jignit, iar la un moment dat un fan încearcă să dea mâna cu el, Nasri replicând: "Ce se întâmplă cu voi?".

Vizibil deranjat de reacţia fanilor Arsenal, Marouane Chamakh, jucător al Arsenal Londra împrumutat momentan la West Ham United, le strigă acestora: "Trebuie să aveţi puţin respect, nu?".

Odată ajunşi pe treptele de la intrarea în Emirate Stadium cei doi fotbalişti scapă de presiunea fanilor. Samir Nasri poate fi auzit la finalul filmării cum exclamează: "Arsenal are fani buni, dar nu mai sunt atât de pasionaţi de când s-au mutat de pe Highbury". 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici