Fotbalul australian e pentru toată lumea. Un club oferă acces tinerilor la facilităţile clubului

  • Un club de fotbal australian invită tinerii să aibă acces la facilităţi clubului
  • Deşi este puţin cunoscut în afara Australiei, acest sport există din 1859
  • Fotbalul australian este o combinaţie între rugby şi fotbal, cu minge ovală şi porţi
223 afișări
Imaginea articolului Fotbalul australian e pentru toată lumea. Un club oferă acces tinerilor la facilităţile clubului

Sursa foto: profimedia

Fiecare echipă are 18 jucători. Aceştia îşi pot pasa doar cu piciorul sau lovind mingea cu pumnul. Când aleargă, trebuie să o lovească de pământ la fiecare 15 metri. Obiectivul? Trimiterea mingii în poartă. Este un sport care combină rezistenţa de la fotbal cu forţa din rugby şi agilitatea din baschet.
 
Toate facilităţile unui club la care aveau acces doar jucătorii profesionişti sunt de acum disponibile şi pentru tinerii din Australia. Aceştia pot beneficia şi de cursuri, ca la şcoală
 
Luke Powers, director dezvoltare Colegiul Carlton: Programul de dezvoltare de la Colegiul Carlton de sport este o noua iniţiativă care le oferă tinerilor oportunitatea să combine dezvoltarea în fotbalul australian cu educaţia pentru o diplomă la nivel de studiu superior. Studenţii vor avea acces la staff-ul tehnic, departament medical şi facilităţi de ultimă generaţie care sunt de obicei disponibile doar atleţilor din fotbalul australian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici