Video Fotbalul revine, după două luni de pauză. Cum se pregătesc suporterii: "Avem impresia că revenim la normal"

  • Sâmbătă, 16 mai, se reia campionatul din Bundesliga, Germania
  • Liga 1 ar putea reîncepe în perioada 12-15 iunie
  • Franţa şi Olanda au decis să încheie sezonul 2019-2020. PSG a fost declarată campioana Franţei
135 afișări

Fotbalul revine după două luni de pauză. Sâmbătă se vor juca primele meciuri în Germania. Chiar dacă nu au cum să meargă pe stadioane sau în baruri, iubitorii fotbalului au găsit modalitatea perfectă pentru a vedea partidele împreună.

„Păi ne pregătim cu bere, să avem bere, pentru că în condiţiile astea o să fim în videoconferinţă, să bem o bere cu băieţii. Măcar atât să avem”.

Fanii se pregătesc special pentru reluarea meciurilor.

„O să mă gândesc la meciul ăsta de când mă trezesc, o să mă pregătesc cum se cuvine, o să am berea la rece, tricoul pregătit”, spune Marius Constantin, suporter Borussia Dortmund

„Am unul mai special pe care mă gândesc să-l port, nu l-am purtat niciodată”

Suporterii nu mai aveau răbdare. A fost greu fără fotbal.

„E şi cumva un sentiment de normalitate când îţi vezi echipa la televizor pentru că ai impresia că lucrurile vor reveni la normal cât mai curând ”, spune un suporter Borussia Dortmund.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici