FOTO: Angel Correa s-a ras în cap în semn de solidaritate faţă de mama sa, care suferă de cancer

Marcela Martinez, mama fotbalistului Angel Correa, a fost diagnosticată cu cancer, iar în semn de solidaritate, jucătorul lui Atletico Madrid s-a ras în cap.

485 afișări
Imaginea articolului FOTO: Angel Correa s-a ras în cap în semn de solidaritate faţă de mama sa, care suferă de cancer

FOTO: Angel Correa s-a ras în cap în semn de solidaritate faţă de mama sa, care suferă de cancer

Marcela Martinez, mama fotbalistului Angel Correa, a fost diagnosticată cu cancer, iar jucătorul lui Atletico Madrid a făcut un gest simbolic, de solidaritate.

Argentinianul a postat o imagine alături de mama sa pe Instagram.

„Pe câmpul de luptă nu există armistiţiu pentru duşmanul tău. Corpul poate îţi va fi afectat, dar sufletul tău este de neatins, deşi carnea îţi este sfâşiată. Credinţa ta este de nezdruncinat. Spiritul tău este mai puternic şi nu va reuşi să te schimbe cu nimic. Ai câştigat acest război! Eşti războinica noastră. Te iubesc, mamă!", a scris fotbalistul.

Drama prin care trece acum familia lui Angel Correa nu este prima. La vârsta de 10 ani, fotbalistul şi-a pierdut tatăl, iar în urmă cu trei ani, unul dintre fraţii săi a murit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici