FOTO Maria Şarapova, apariţie FENOMENALĂ la Premiile Oscar

Cu două luni înainte de a reveni oficial în competiţii, Maria Şarapova a făcut furori pe covorul roşu. Cu ocazia Premiilor Oscar, tenismena a participat la petrecererea Vanity Fair, care are loc înaintea galei

8704 afișări
Imaginea articolului FOTO Maria Şarapova, apariţie FENOMENALĂ la Premiile Oscar

FOTO Maria Şarapova, apariţie FENOMENALĂ la gala Premiilor Oscar (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Şarapova, suspendată timp de 15 luni după ce a fost testată pozitiv cu Meldonium, nu mai figurează în clasamentul Asociaţiei de Tenis Feminin (WTA). Ea se afla pe locul 93 în ierarhia mondială feminină de simplu.

La 4 octombrie 2016, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis să-i reducă suspendarea Mariei Şarapova, care va putea reveni în competiţie pe 26 aprilie 2017.

Rusoaica, fost număr 1 mondial şi câştigătoare a cinci titluri de Mare Şlem, a fost suspendată pe 26 ianuarie 2016 de către Federaţia Internaţională de Tenis, după ce a fost testată pozitiv cu Meldonium în timpul Openului Australiei din acest an.

Pe 11 octombrie, Maria a revenit pe teren în cadrul unui eveniment caritabil desfăşurat în Las Vegas. Rusoaica a participat la World Team Tennis Smash Hits, la Caesar's Palace, eveniment organizat de Fundaţia Elton John împotriva HIV/SIDA, şi a jucat două meciuri de dublu. În prima partidă a făcut pereche cu americanca Taylor Johnson (16 ani) şi a pierdut confruntarea cu dublul Martina Navratilova/Liezel Huber. Ulterior, Şarapova a jucat alături de legenda americană John McEnroe împotriva dublului Martina Navratilova/Andy Roddick.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici