FOTO | Schimbarea de 2 milioane de dolari afişată de Simona Halep la sosirea în Cluj

ProSport a anunţat în exclusivitate, înainte de Australian Open, că eleva lui Darren Cahill s-a înţeles cu gigantul Nike, dar negocierile s-au prelungit.

14334 afișări
Imaginea articolului FOTO | Schimbarea de 2 milioane de dolari afişată de Simona Halep la sosirea în Cluj

FOTO | Schimbarea de 2 milioane de dolari afişată de Simona Halep la sosirea în Cluj

După ce a scris pe pagina sa de facebook că poartă discuţii cu mai multe firme importante producătoare de echipament sportiv, constănţeanca a evoluat la Melbourne cu un compleu fără logo. Zvonurile s-au înteţit în privinţa companiei care reuşea să-i satisfacă Simonei pretenţiile, dar în pole-position a rămas tot Nike, potrivit ProSport.

Marţi, Simona a ajuns la Cluj pentru meciul de Fed Cup cu Canada şi a oferit declaraţii despre partidă. Aşa cum se observă în FOTO de mai jos, fostul lider mondial poartă pantaloni Nike, logoul americanilor ieşind clar în evidenţă. Din informaţiile ProSport, echipa Simonei a cerut 2 milioane de dolari, însă, se pare că cele două părţi ar fi ajuns la un consens pentru o sumă inferioară. 

TITLURILE ZILEI

Simona Halep a ajuns la Cluj marţi, la o zi după ce a anunţat că nu va juca împotriva Canadei, iar mulţi dintre fani s-au grăbit să-şi scoată la vânzare biletele şi a anunţat că starea de sănătate reprezintă prioritatea sa.

”Îmi pare foarte rău că nu pot să joc, dar sunt prezentă pentru că îmi doream foarte mult să fiu la echipă, îmi doream pe teren însă nu se poate, sănătatea e pe primul plan mereu. Va fi frumos, o să am parte de fanii mei dragi care mă susţin peste tot. Le-am spus fetelor că îmi pare rău că nu pot juca dar trebuie să mă refac şi nu îmi place să intru în echipă accidentată. Este cel mai bine ca toate fetele să fie apte de joc”, a spus Halep. Partida România - Canada se joacă sâmbătă şi duminică în Polivalenta din Cluj Napoca. Florin Segărceanu se bazează pe Sorana Cîrstea, Irina Begu, Raluca Olaru şi Ana Bogdan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici